Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

söndag 6 juni 2010

Hälsostatus och kennelläger

Dags att uppdatera er lite på hur Elda mår och jag kan med glädje säga att hon mår riktigt bra efter omständigheterna. Hon började redan i torsdags att gå lite försiktigt på benet, för att nästa dag gå ordentligt på det och för varje dag haltar hon mindre och mindre, det är otroligt hur fort det går när det väl vände. Nu bearbetar vi bakterier för fullt! Hon börjar nu bli sitt gamla jag, glad och mycket piggare. Hon har sitt operationssår på bogen (det är stort, säkert ca 8 cm!!) men det ser ut att läka fint. Vi är alla så lättade, även om jag inte kan riktigt andas ut förrän vi har fått svar på alla prover så mår man bättre av att se hur pigg hon är nu, det är bara 1 vecka sen hon bara låg och mådde jättedåligt.

Vi tog ett sent beslut torsdag kväll att trots allt som hänt åka på helgens planerade kennelläger, Chess Players kennel har sen flera år tillbaka årligen ett kennelläger som är från fredag lunch till söndag eftermiddag, i år var det denna helgen. Det såg ett tag ut som om vi inte skulle kunna åka men då allt vände så tog vi beslutet att vi alla behövde muntras upp och vi trodde att det även för Elda skulle bara vara bra att se lite nytt. Med facit i hand var det rätt beslut, vi har haft grymt kul och träffat massor av trevliga människor och hundar. Elda har fått hålla sig lugn (endast korta koppelpromenader och mycket vila) och det har hon klarat riktigt bra även om hon ibland hade svårt att hålla sig så det kom något kängeruskutt ibland när syskonen busade runt. Jag berättar mer om vårt fantastiska läger en annan dag, lite bilder kommer det säkert också, för trött för det nu efter en intensiv vecka och helg.

Tack alla som stöttat och uppmuntrat oss när vi hade det tufft i veckan, det värmde mer än ni kan ana att känna att så många höll sina tummar för vår Elda. Tack även alla härliga Chess Player människor för en rolig helg, vi ses nästa år igen. Vi känns som om vi har fått en ny stor familj, tack Marie och Stefan för att vi fick äran att bli en del av den familjen och för ert stora engagemang.

Ps, jag glömde att berätta att den årliga kullkampen vanns av kull 8, vilka var då det? Årets valpkull förstås :-) Vi vill ha rosetten nästa år också........ :-)

1 kommentar:

  1. Agnetha & Bucks6 juni 2010 kl. 23:09

    Tack än en gång för den jättesnälla (och goda!) presenten till gudmor. Men den största presenten var ändå att få träffa henne och får veta att allt går mot det bättre.
    Tack för att jag fick några gosestunder med min favvorödnäsa! Hon är ljuvlig. Och Elton är söt han också. :)
    Grattis till segern i Kullkampen. Det är som vi sa: Vi är gästvänliga och låter alltid senaste kull känna sig speciella! :D

    Ha det gott - kramar från en glad och stolt gudmor och morbror.

    SvaraRadera