Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

söndag 22 augusti 2010

Valpträff

Så är en kul helg till ända, den swichade förbi alldeles för fort men den har lämnat en varm känsla av glädje, vi har haft så kul. Lördag (tidig)morgon styrde vi kosan ner till Västkusten och valpträff för operakullen, Elda skulle få träffa sina fyra syskon och mamma igen. (Pappa Castor kunde tyvärr inte komma). Det startades med fotografering av valparna en och en och fortsatte med valpbus i hagen. Det blev lite trist för syster Ninja som inte fick rasa runt då hon har en bruten tå som är på väg att läka och inte tål fullt ös riktigt än. Elda vet hur det är att få titta på, hon minns nog kennellägret än! :-( Det var en fröjd att se dom leka, vilken glädje och harmoni. Dom flög fram efter varandra, leker på samma sätt, fullt ös men ändå lugnt. Dom är på flera sätt så lika varandra men ändå så olika, dom är alla så fina. Lite busiga bilder från valpbuset i hagen.


Efter bus i hagen blev det tipspromenad som M och jag vann, tror vi hade 11 av 12 rätt, det har jag inte smält än, lite tur hade vi nog allt. :-) I slutet av tipspromenaden hade vi "mattar" en sökruta där vi fick leta godsaker för både oss och ulltussarna, vi fick ihop lite smaskens till oss alla, det var kul men svettigt. Sen var det dags för grillning av korv, hamburgare och en fantastisk morotskaka till efterrätt, det smakade underbart. Efter maten var det dags för uppletande i skogen, det blev bara en basic övning för Elda då vi är gröna på det, men vi fick blodad tand (hmm, vi har faktiskt redan hunnit öva lite ikväll på en skogsväg, det är så kul) Det blev sen mer valpbus, lite "pälsfix" hanns också med innan det var dags att styra kosan hemåt igen.

Lek och belöning när Elda kommer in med det hon hittade i skogen, duktig tjej.


Hela det härliga gänget samlat, tack alla för att ni var där och gjorde en rolig dag och extra tack till världens bästa kennel "föräldrar", för ert engagemang och allt kul ni gör för oss valpköpare, ni är bäst. (Alla foton har Marie tagit, tack Marie för dessa när jag själv var en sån usel fotograf)

Fr. vänster Freja, Elda, Taggen, Ninja, Yiggy och mamma Lova framför hela syskonskaran.

Söndagmorgon ringde klockan 05.15 då det var arbete på en stor hundutställning för vår klubbs räkning, som gällde. Det blev en lång dag men fantastisk kul att se alla vackra hundar och ett extra grattis till våra kompisar Röja (HP) och Ribe(BIR veteran och BIM) som hade en kanondag, ni är så fina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar