Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

måndag 2 augusti 2010

Utställningsbilder

Nu har jag fått bilderna från utställningen, tack snälla Lisa för de fina bilderna på Elda. Lite bilder från utställningen i söndags på Södertälje brukshundklubb där Elda blev BIR valp.




Idag har vi haft lite lydnadsträning hemma och med Elton har jag börjat med gungträning för att försöka få bort rädslan för den han har fått och när vi ändå håller på med gungan från start får även Elda bekanta sig med den i samma sväng lite försiktigt. Vi hade kul och det blev ett bra träningspass med två pigga och motiverade hundar, det var skoj. När vi kom in sen fortsatte kvällen för Elda med operation förstöra. Hon lyckades bita sönder tre leksaker efter varandra i ett nafs, hade hon inte redan bytt alla tänderna kunde man lätt tro att det kliande i tänderna, hon fick någon form av tuggfnatt, undrar om det finns något som heter så? :-)

2 kommentarer:

  1. Tuggfnattare kan också kallas för haveriexperter. Och det är ett släktdrag - kolla bara på vår hemsida under "Tuggat" och scrolla ner en bit, så kan du beskåda några av Bucks "mästerverk". De havererade leksakerna kändes som baggisar i sammanhanget. ;)

    Fina bilder på fina rödnäsan! Jag tror att jag kommer och kidnappar henne! :D

    Ha det gott - kram.

    SvaraRadera
  2. Grattis till så fint utställningsresultat. Hoppas hon är frisk nu lilla sötnosen. Kram Anki

    SvaraRadera