Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

lördag 31 juli 2010

Fortsättning följer, Öland och sökträning

Som jag utlovade så kommer nu lite fortsättning följer med semester bilder. Några bilder på buskompisarna Rani och Ribe när vi sågs på Öland. Med lite ansträngning så satt alla still samtidigt även om Elton var lätt uttråkad. :-) Fina kompisar. :-)


Dagen efter besöket hos Ribe och Rani var det utställning så här kommer även några bilder från den och träffen med två av Eldas systrar. Först Ninja med sin matte och Elda och jag, och på andra bilden Freja med sin matte. Våra snyggingar. :-) (Hoppas det var ok att lägga ut bilder på er, meddela mig annars.)


En bild på systrarna bus tillsammans, visst är dom fina raringarna, och som dom busade, där var det fart, dom minns oss säkert än på Ölands Brukshundklubb :-) Ska bli så härligt att se alla fem tillsammans på vår valpträff senare i sommar. (Brorsan Taggen och syster Jiggy var det som saknades på Öland.)

Får bli fortsättning följer än en gång så att vi inte tröttar ut er med semesterbilder :-), det vore ju trist :-(

Idag har vi haft lite sökträning för våra "valpar" (Flattarna Rani och Röja och Elda). Vuxna Ribe visade hur det skulle gå till sen fick valparna testa en i taget. Dom var alla jätteduktiga och det var jättekul. Jag blev lite imponerad av Elda, hon var jätteduktig och förstod snabbt vad som var på gång. Då vi tränat en del spår var jag rädd för att hon skulle spåra sig fram men inte då, man såg tydligt när hon fick luktintrycket och vindade, hittade figuranten och då var det störtkul och lek. Tack vänner för en kul, trevlig och lärorik sökdag, Elda gillade det helt klart. Elton gillade skogspromenaden och buset före med ett gäng tossiga flattar och en heltossig aussie, då är det inte lätt att vara en liten Jack russel men han verkade gilla det, bra social träning för honom och kul att se.

3 kommentarer:

  1. Klart Elda kan söka! Mamma är duktig sökhund, minsann. ;)

    Söta flickor, men tydliga Lova-drag hela bunten. :D

    Kram till er från oss!

    SvaraRadera
  2. Erika, Ribe och Rani31 juli 2010 kl. 18:35

    Tack själv för en trevlig dag! Kul att komma igång med sökträning med de små, de var verkligen jätteduktiga allihop!

    SvaraRadera
  3. Jo, nog är de lika morsan alltid - ser lite spjuveraktiga ut ;)

    SvaraRadera