Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

onsdag 28 juli 2010

Hemma igen

Oj vad tiden går fort, semestern går redan mot sitt slut, nja, vi har väl några dagar kvar (men det betyder inte att sommaren är slut!) men nu är vi vilket fall hemma från denna sommars campingtripp med vår campers. En tripp som startade på Öland med besök hos och bus med Flattarna Rani och Ribe (Tack för att ni tog så väl hand om oss, det var supertrevligt) det fortsatte med utställning för Elda (tillsammans med två av sina systrar, Ninja placerades som 1:a, Elda 2:a och Freja 3:a denna gång).

Vi lämnade Öland, gjorde ett nattstop i Småland, stannade för lite klättring utanför Borås, ett stopp i Partille (shopping till jeepen) för vidare resa till Marstrand och Stenungsund. Nu var vi nära Eldas kennel, det tillfället kunde vi ju inte missa så självklart blev det ett stopp där en eftermiddag/kväll. Här träffade vi även Eldas morbror Bucks som kom förbi (och talade om för Elda hur man sköter sig, :-) oopps) Elda lekte "föja John" efter morbror Figge och Elton hade katt "träning" med Gustav som var så gosig så att tom Elton kom av sig, man kan ju inte jaga någon som bara sitter och kurrar mot en :-). Lite bus blev det även när modet återkom lite senare. (Elda hade Bucks i färskt minne länge....*ler*) (Tack förresten för smarriga smörgåsar och för att vi fick occupera er nästan hela kvällen.) Här kommer lite härliga bilder på Elda och Figge från kvällen i Hasseldalen. "Gammelmatte" Marie har tagit alla foton.





Fortsättning följer med bilder från både träffen med Rani och Ribe, utställningen och vår fortsatta trip, ha det gott så länge.

1 kommentar:

  1. Gudmor & morbror28 juli 2010 kl. 15:54

    Hej! Det var kul att träffa er. Jodå, Bucks är en "man" av ordning; nu låter han ju värre än vad han är, men Elda köpte ju "paketet", att morbror bestämmer, och då är han en guldklimp, min goe prick. ;) Tur att hon fick lite "terapi" av Figge.
    Förlåt att vi inte sa hej då på ett vettigt sätt, men jag tror att det hade kunnat bli väl mycket liv i luckan om Bucks skulle fått konkurrens om Figge. :P Han kan vara liiiiite känslig på den punkten *suck*. Dessutom var vi aptrötta, både han och jag, efter en heldag i skogen i värmen.
    Men att få träffa sötaste rödnäsan ville jag inte missa för att i världen, så när jag fick veta att ni skulle komma tvekade jag inte en sekund om att åka in till Hasseldalen. :) Åh, sä skönt för henne att kunna springa runt och busa. Du ska få se att även hon kan bli en nästan outhärdlig slyngelbrud om ett litet tag! :D :D :D
    Och Elton är en liten pärla, så söt och ovanligt sansad för att vara en JR, t o m med Bucks rännande runt tassarna. ;)

    För oss är semestern slut till helgen och det är dags att börja jobba igen. Inte kul alls, men som du säger: Sommaren är inte slut för det. ;)

    Ha det bäst! Och du Elda - när du fått gått i klinch med dina syskon på valpträffen ska du få se att sådana där aussisar låter väldigt mycket, men är rätt snälla ändå. Och de är väldigt, väldigt roliga att leka med! :D

    Kram till er alla.

    SvaraRadera