Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

onsdag 14 juli 2010

Positivt besked eller egentligen helt fantastiskt

En kort statusrapport i sommarvärmen, till alla er som undrat och hållit tummarna för att vår älskade Elda ska bli frisk, kan vi nu meddela att veterinären har friskförklarat henne och hon har inga restriktioner och kommer heller inte få några men. Nu får hon busa runt som alla andra valpar. Hmm, eller unghund, hon väger nu 17,2 kg, så liten är hon inte! :-) Vi är lättade, glada och kan nu andas ut igen efter en orolig start på sommaren. Tack alla ni som har funnits för oss och stöttat när det var tungt.

Idag avslutade vi dagen på några klippor vid Hjälmaren och såg solen gå ned, njöt av stunden och bara kände lycka, några bilder på mina älsklingar i solnedgången. Fånga dagen mina vänner, just den här dagen kommer aldrig igen......Ha det gott.


2 kommentarer:

  1. Åh, vilket härligt, underbart besked!! Jisses, vad hon kommer att fara runt på valpträffen; hon måste ju ta igen det hon inte fick göra på lägret, ju! :D :D

    Hoppas nu att allting fortsätter att vara strålande. Och det borde det - ni har fått er beskärda del av elände för många, många år framöver.

    Kramar i massor från Gudmor! <3

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt sköna sommarnyheter!! Njuuut o ta det ändå liiite varligt, tänk på att hon vilat länge så hon inte överantränger sig nu ;) Kram o fortsatt härlig sommar!!

    SvaraRadera