Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

måndag 24 maj 2010

Skåneland och broder blå

Vilken toppenhelg vi har haft, en liten ”minisemester” nere i Skåne (Lomma) nära havet, där en av barnen pluggar. Fint väder, hundbus i parken, premiärdopp för hundarna, härlig grillkväll och syskonbus på vägen hem är den korta versionen. :-)

Lördag förmiddag hade Elda och Elton hade en "kompisdate" i Alnarpsparken med mopsen Paco i härligt väder. Elton var nog inte så imponerad, en kille som både låter och ser annorlunda ut, hmm märkligt, vill nog inte vara polare med dig.(Ledsen Paco) Elda var desto gladare i Paco och busade glatt och jag blev både imponerad och stolt. Hon busade och lekte ganska ”lugnt och fint”, INTE Aussie bus som vi fick prov på under söndagen med broder blå! :-) Paco sprang på bra och när Elda var lite snabbare (lite före) än honom så tog hon ett skutt över honom och väntade in honom och lät han märkligt (lite tungt att andas i värmen ibland) låg hon ner och studerade honom bekymrat tills det var bra igen, lilla gumman, hon verkade oroad över honom. Det är kul att se att hon leker ”annorlunda” beroende på vem hon leker med. Anpassar sig efter vem man busar med. En liten bild på kompisar som pustar ut i solen. Paco och Elda, Elton höll sig mer för sig själv, det fanns mycket annat kul att titta på i parken, kaniner, kaniner och kaniner igen!

Elton kaninspanar från balkongen, de fanns i tusentals, jag lovar! Efter picnick i parken vart det sen premiärbad i havet för Elda och årets första för Elton, dom hade så kul i vattenbrynet.



Lördagskvällen avslutades med en grillkväll ute på landet i skogen och ja, det fanns skog i Skåne! Det var en ljuvlig kväll, ett smakprov från den kommer här (fler bilder kommer senare) Elda vilar på ängen. Elton trött en lördagkväll efter en lång kul dag.

Söndag var det hemfärd med stopp halvvägs för bus med broder blå, Eldas härliga bror. Det var så kul att se syskonen leka, visst är dom härliga? Mer om besöket och lite fler bilder sparar vi till en annan dag så ni har något trevligt att se fram emot. :-)

PS. Vägde "lill"tjejen idag, 13,7 kg tung 4,5 mån gammal, inte så liten längre, eller hur? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar