Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

söndag 26 september 2010

Klubbmästerskap

Så var det dags igen, idag hade vi klubbmästerskap på min hemmaklubb. Samling 8.30 för gemensamt banbygge. Vi hade lagt upp det så att vi byggde en klass 1 agility bana som var riktigt kul med några små lurigheter. Vi tävlade alla i samma klass oavsett storlek, dom stora först, sänkte och sen dom små. Alla fick köra två lopp och det bästa räknades. Jag är jättenöjd, Elton gick kanon och han tog gungan bättre en någonsin *stolt*. Vi nollade båda våra lopp och det var vi bara två som gjorde men det var en tredje som nollade ett lopp som var precis något snabbare, vi pratar hundradelar! vi kom alltså på en tredjeplats, fick pokal, rosett, hundleksak och en fin saltkvarn. Vi har verkligen haft en riktig agilityhelg och vi har haft kul.

Elda har bara fått hänga med eller det är väl inte helt sant egentligen. Både idag på klubben och igår på tävlingen har vi tränat lite lydnadsmoment, jobbat med fokus fastän det är rörigt runt omkring, nyttig och bra träning som gick ganska bra.
Idag tränade vi även lite agilityhinder(balans och kontaktfält, gunga, säcken och böjd tunnel)och det går riktigt bra, hon är helt orädd för gunga eller balansen, det är kul att se henne, hon verkar gilla det och är jätteduktig fastän vi inte tränat så mycket agility. Vi avslutar helgen med ett kort på Elton med hans pokal, rosett och leksak, vår duktiga kille.

1 kommentar: