Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

söndag 21 augusti 2011

Frövi

Ja, i Frövi har vi spenderat nästan hela helgen, ja iallafall två hela dagar! Elda fick stanna hemma, hon är precis på sluttampen på löpet, det är mer eller mindre slut men det kändes trist att ta dit henne och röra till det för hanarna där. Det var tävlingar båda dagarna och lördagen började kanon, 2 pinnar!!!!! Vi började med hopp 2:an, debut och allt så går vi och tar en 5:e plats och pinne, sjukt kul. Strax efter var det dags för agility 1:an och även här blev den en 5:e plats och en pinne, vår första i agilityklassen, vilken dag, vilka lopp vi gjorde,jag är så stolt och glad, finaste Elton.

Söndag var det på det igen och det var hopp 2:an först, en trixie bana och jag visste innan att ingen nollade sig i largeklassen!!! och dom var många! Resultatet blev en rivning (får första ever!!!) och tidsfel, tog tid att trixa runt alla konstiga svängar och det fanns inget riktigt flyt i banan men placeringen blev en 3:e plats och ingen nollade i small klassen heller. 1:an hade tidsfel, 2:an 5 fel och vi lite av båda men jag är såååå nöjd med loppet. Så var det då agilityloppet, en relativt lätt bana med flyt den här gången. Vi gjorde banan bra men lite för sakta, en dryg sekund i tidsfel, lite surt för vi hade fått en pinne om vi hade nollat då vi kom på 5:e plats. Gungan suger lite tid men den börjar gå mycket bättre så vi borde ha kunnat tagit in den sekunden på banan i övrigt. Jag tror att det var en hund som började bli lite trött, han sprang inte lika fort som han gjort de andra loppen, två hela dagar på agilitytävlingar suger musten :-) Fina Elton min lilla stjärna med sina rosetter (han fick tre, ett av loppen gav ett band bara, trots samma placering!)
Och en bild på den stora stjärnan som fick vara hemma och plocka svamp och som var såååå lycklig och taggad för ett kortare träningspass ikväll.