Livet med Elton och Elda, ett stort äventyr med så mycket lycka.

fredag 22 juli 2011

Sommar

Oj vad tiden går och inget bloggande blir det :-( Det är semester och vi njuter av att vara lediga och få förvalta vår tid som vi vill. Att man varje dag får ta tiden som den kommer och få spendera den ihop med sina kära, jag njuter varje stund :-) Vi har hunnit varit ute med vår Campers, "husbilen" och vi hade en härlig tripp som startade längs ostkusten, Västervik, Kalmar, ner längs kusten till Karlskrona där vi spenderade lite tid med Elas syster Ninja och hennes flock, supertrevligt, tack snälla ni för att vi fick stanna några dagar och det var så kul att träna lite agility med er. :-) Resan fortsatte längs Sveriges kust, från Blekinge in i Skåne, vi besökte små byar, Kivik och Stens huvud, mötte upp den stora sonen i Lund för en lunch med fantastiska hamburgare :-) Vi vandrade i Kullaberg både på stigar och branta nedfarter och hundarna somnade ovaggade varje kväll efter dagens strapatser, härliga dagar. Vi fortsatte hålla kusten, försökte hitta mysiga sovplatser så som mindre campingar eller ställplatser:-) Båstad valdes bort(tennisveckan!!!!) Varberg for förbi, Outlet i Kungsbacka(hmmm handlade bara servetter!!!!)och tillbringade några timmar i solen på klipporna vid Smithska udden innan vi drog vidare till en camping ute på Hisingen.

Nu började vi fundera på att åka hemåt så sagt och gjort, uppåt landet men med ett stopp utanför Jönköping och ett besök hos Eldas bror Taggen med flock, superskoj även det, tack snälla för allt, tacka även mamma för valptitten, vi fick även gosa lite med drygt 7 veckors tollarvalpar, sååå ljuvliga. Det är så härligt att se Elda leka med sina syskon, det är sån lycka när dom leker. Dom kan roa sig med att springa nära varandra tätt, tätt som om dom satt ihop, hur länge som helst. Jag har sett Elda gjort så ed både Taggen men främst med Ninja, raringar. <3<3

Det har blivit lite träning också, trots semester, träningsväskan var med och åkte fram när det blev bra tillfällen och fanns bra plats att träna på bl.a. Ängarna där man har Kiviksmarkad funkade hur bra som helst när det var tomt.........och filande på tekniken i fjärren och krypet går ju att göra på aldrig så liten yta:-) Nu är vi vilket fall hemma och även det är skönt så nu tar vi alla långa härliga promenader, husse, jag och hundarna hemma istället och det är inte så illa det heller, jag älskar det här :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar